Shelther praktijk Shiatsu Therapie. Zweedse en holistische massage

Je lijf je leven

Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage is een drukpunt massage die wordt gecombineerd met de aan Yoga ontleende strekkingen. Dit gebeurt in vloeiende bewegingen, als een dans. Het stretcht, opent en masseert het lichaam.
 

Degene die gemasseerd wordt, ligt of zit gekleed in gemakkelijke en los zittende kleding op een matras op de grond. Doordat de masseur de strekking geeft kunt u in de aangenomen houding ontspannen waardoor een diepe meditatieve relaxatie ontstaat.

Thaise Yoga Massage werkt op energetisch en fysiek niveau diep door en maakt de spieren soepel en de gewrichten sterker. Het activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem en verbetert de vitaliteit. Thaise Yoga Massage voorkomt en vermindert rug-, nek- en schouderklachten en klachten rond het bekken/heupgebied.

Thaise Yoga Massage is heerlijk om te ontvangen. Het is niet voor  niets dat het in Thailand wordt vergeleken  met “Duizend golven die je lichaam wassen”.

Het lichaam wil graag ontspannen, door Thaise Yoga massage leert u los te laten.

 

Thaise Yoga Massage wordt in combinatie met Shiatsu Therapie gegeven.

 

Lenigheid is geen vereiste. Een strekking is een strekking en wat niet kan, hoeft niet.

   

We zijn goed en snel bereikbaar vanuit:
Nieuw Vennep, Hoofddorp, Rijnsaterwoude, Kudelstaart, Alphen aan den Rijn, Lisse, Hillegom, Roelofarendsveen, Woubrugge, Sassenheim, Aalsmeer, Uithoorn, Langeraar en Ter Aar.

Zie Shiatsu massage therapie, contact en route

thaise yoga massage